De Publieke Tribune Stukjesschrijfwedstrijd

Deze week bestaat de Publieke Tribune precies een jaar, en om dat te vieren houden we een stukjesschrijfwedstrijd. De doelstelling van PT is om toegankelijke linkse stukken te produceren, en daarom zal de winnaar niet door een vakjury van gewichtige grijsaards gekozen worden, maar door het grote publiek. Zij stemmen met de voeten: wie het stuk schrijft dat het vaakst gelezen wordt, wint 200 euro.

Wanneer?

De wedstrijd begint nu, en loopt voor de komende drie maanden. Dan is er een maand uitlooptijd zodat stukken die aan het eind van die periode geplaatst zijn ook nog wat lezers binnen kunnen harken. De winnaar wordt bekend gemaakt op 1 augustus.

Wie?

Iedereen kan meedoen, behalve mensen die al regelmatig voor PT schrijven.

Hoe?

Stuur je stukken naar redactie [at] publieketribune.net. Wanneer een stuk geplaatst wordt is het aan jou om ervoor te zorgen dat het zoveel mogelijk lezers krijgt. Reclame maken op Facebook en Twitter voor je stuk is een integraal onderdeel van deze wedstrijd.

NB: de voorwaarden vind je hier

Be the first to comment on "De Publieke Tribune Stukjesschrijfwedstrijd"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*