Politie Den Haag is inconsistent

Vandaag meldde RTL 4 dat de politie Den Haag mensen gaat opsporen die zich negatief hadden uitgelaten over het bericht van de agent die gewond raakte bij een aanrijding met nieuwjaar. Mensen die dingen schreven als ‘op naar de volgende’ kunnen een bezoekje van de politie verwachten.

Iedereen die weleens tijd op internet doorbrengt zal het niks verbazen dat mensen dit schrijven. Dit soort commentaar is inmiddels de norm onder stukken over moslims. Toen er een paar dagen terug brand was in een moskee in wording in Culemborg was, waren er zeer vergelijkbare reacties, en erger. Hier is een kleine selectie:

En dit is geen uitzondering. Bij ie-de-re gebeurtenis die iets met moslims te maken heeft krijg je dit soort reacties. Dan zeg ik: als we achter mensen aangaan die iets onvriendelijks over een ramp op Facebook zetten, kunnen we dan alsjeblieft consistent zijn? Het is niet terecht dat de politie ervoor kiest om zichzelf een speciale behandeling te geven. Agenten hebben geen recht op een uitzonderingspositie. Politie Den Haag, wees eens consistent!

Be the first to comment on "Politie Den Haag is inconsistent"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*