Steun ons

De wereld staat in brand. Wilders staat bovenaan in de peilingen, Poetin staat voor de deur en de Europese Unie kraakt in zijn voegen. Van Trump tot Orban, van de PVV tot het Front National, overal schuift de macht naar politici die schijt hebben aan de westerse waarden. De duistere krachten van nationalisme, vreemdelingenhaat en neoliberalisme rukken op.

Er is een dorpje dat dapper stand houdt, en dat is de Publieke Tribune. Wij gaan tegen in de leugens van Wilders (en met succes!). Wij gaan in tegen de neoliberale consensus. Wij gaan in tegen de tijdsgeest door zonder excuses de boodschap van gelijkheid en rechtvaardigheid te verkondigen.

Dat gaat echter niet vanzelf. Het in de lucht houden van deze site kost tijd en geld. Daarom vragen wij om jouw steun. Als je deze site regelmatig leest, geef dan.

We gebruiken jouw geld om de kwaliteit en het bereik van onze stukken te vergroten, en om de linkse stukjesschrijverij aan te moedigen. Denk bijvoorbeeld aan de schrijfwedstrijd die we de afgelopen maanden gehouden hebben. We gebruiken het geld ook om onze Facebook-pagina Nieuwslinks te promoten, waar veel van het publiek van deze site vandaan komt. Met een donatie van 1 euro kunnen we het bereik van een artikel met ongeveer 1000 mensen vergroten. Zo makkelijk is het dus.

Geven kan via Patreon. Patreon is een doorzichtig systeem waarin je zelf bepaalt hoeveel je geeft en onder welke voorwaarden, bijvoorbeeld een keer per maand of een keer per stukje. We hebben het hard nodig.

Dankjewel.

Be the first to comment on "Steun ons"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*