IS zegt: bedankt, Trump!

IS heeft tevreden gereageerd op de discriminerende maatregelen van Trump. Het bevestigt immers wat zij al de hele tijd beweren, namelijk dat de strijd tegen terrorisme eigenlijk een strijd tegen alle moslims is. Dit meldt de Washington Post.

Door zijn racistische maatregel heeft Trump de radicale groepering een duwtje in de rug gegeven. Immers, hun hele strategie is erop gebaseerd om moslims ervan te overtuigen dat ze nooit vreedzaam samen kunnen leven met niet-moslims. IS stelt op zichzelf niets voor, maar heeft alleen macht voor zover ze invloed op de anderhalf miljard andere moslims kunnen uitvoeren. Trump heeft dat een stuk makkelijker gemaakt door maatregelen te treffen die speciaal op moslims gericht zijn. Immers, christenen uit Syrie mogen de VS nog wel in.

Het laat maar weer zien dat de terroristen en de moslimhaters er uiteindelijk hetzelfde wereldbeeld op na houden: beiden geloven dat in iedere moslim een potentiƫle terrorist huist.

Be the first to comment on "IS zegt: bedankt, Trump!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*