Publieke Tribune Stukjesschrijfwedstrijd 2017

Het doel van de Publieke Tribune is om voor een zo breed mogelijk publiek een links geluid te laten horen. Dat doen we nu al twee jaar, en net zoals vorig jaar houden we een stukjesschrijfwedstrijd om onze verjaardag te vieren. Deze wedstrijd is een schaamteloze populariteitswedstrijd: er is geen jury, het gaat erom wiens stuk het vaakst gelezen wordt.

Het werk als volgt: lezers kunnen stukken insturen naar redactie [at] publieketribune.net. Als die geplaatst worden, dan gaat de teller lopen. Op 1 september kijken we wiens stuk het vaakst gelezen is, en die wint 100 euro.

En nogmaals: dit is een populariteitswedstrijd. Leuren met je stuk op Twitter en Facebook hoort er dus bij.

Wanneer?

De wedstrijd begin nu, en loopt tot 1 augustus.

Wie?

Iedereen, behalve mensen die al voor PT schrijven.

Hoe?

Stuur je stukken naar redactie [at] publieketribune.net. Wanneer een stuk geplaatst wordt is het aan jou om ervoor te zorgen dat het zoveel mogelijk lezers krijgt. Reclame maken op Facebook en Twitter voor je stuk is een integraal onderdeel van deze wedstrijd.

Er is een kleine wijziging in de regels ten opzichte van vorig jaar: stukken moeten origineel zijn. Een aantal van de inzendingen van vorig jaar waren al elders verschenen, en dat is een beetje flauw, natuurlijk.

Be the first to comment on "Publieke Tribune Stukjesschrijfwedstrijd 2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*