Baudet blundert met nazi’s

Het is geen fijne week voor Nederlands grootste vrouwenhater. Nadat wij eerder berichtten dat deze zelfbenoemde intellectueel zijn filosofen niet uit elkaar kan houden en hoe hij in neppeilingen trapt, komt nu het bericht dat zijn partij zich verbonden heeft met de Nederlandse Volksunie (NVU), een extreemrechtse splinterpartij.

Ironisch genoeg komt die bewering van Constant Kusters, voorman van de NVU zelf. Hij claimt in een interview met website de Kanttekening dat de NVU onder andere handtekeningen inzamelt voor FvD en een zaaltje geregeld heeft voor hen. Als bewijs heeft hij aan Kanttekening een screenshot van het bankafschrift gegeven waarin FvD hen de zaalhuur terugbetaalt. Hij zegt:

“Er is samenwerking met het Forum voor Democratie’, zegt hij [Kusters]. ‘Om een voorbeeld te noemen: een partijlid van de NVU heeft voor de verkiezingen een zaal geregeld voor een bijeenkomst waar Baudet en Hiddema zouden spreken, met medeweten van het FvD. Dat was geen enkel probleem. Ook hebben we handtekeningen ingezameld voor die partij. Dus in feite werken we al samen. Waarom zij dat niet openlijk zeggen is aan hen”

Eerder deze week kwam Wilders in opspraak toen er op twitter een foto van hem met een holocaustontkenner Chuck Johnson opdook:

Baudet ontkent, in een tweet:

Be the first to comment on "Baudet blundert met nazi’s"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*