Leestip: privacy is dood

Flickr.com/hyku

Na de laatste ronde aanslagen zijn privacy en mensenrechten mors- en morsdood. Marcel de Hond heeft gepeild dat het merendeel van de Nederlanders zo snel mogelijk de politiestaat wil invoeren. Petra Kramer heeft daarover een mooi stuk geschreven. Ze zegt:

Als Halbe de liberaal is die hij zegt te zijn dat moet deze peiling hem koud om het hart slaan. Hoe moet dat Zijlstra? Wat gaan we doen nu de Nederlander volgens De Hond geen enkel respect voor onze vermeende liberale waarden toont? Telefoonnummers en IP-adressen hebben geen religie. Terrorisme ook niet. Alleen moslims afluisteren bestaat niet. Een politiestaat invoeren die alleen moslims slachtoffert kan niet. Hoezeer ik het ook haat om een idioot als Zijlstra gelijk te geven staan onze waarden inderdaad onder druk. Onze manier van leven loopt gevaar. Dat is niet de schuld van moslims, het is de schuld van de “liberalen”.

Be the first to comment on "Leestip: privacy is dood"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*